Adrian Minune, pagubă totală în pandemie. Cunoscutul cântăreţ a făcut dezvăluiri: „A fost rău! Am plătit mai multe amenzi decât am cântat”

Adrian Minune a mărturist cum s-a descurcat în pandemia de COVID. Cântăreţul a dezvăluit despre spectacolele din pandemie, relația pe care o are cu copiii săi, dar și cu soția sa, Cati.

21 apr. 2021, 13:16
Adrian Minune, pagubă totală în pandemie. Cunoscutul cântăreţ a făcut dezvăluiri: „A fost rău! Am plătit mai multe amenzi decât am cântat”

Adrian Minune, pagubă totală în pandemie. Artisul a declarat că pandemia l-a afectat din punct de vedere financiar, dar este mulțumit că a petrecut mai mult timp cu familia lui.

Adrian Minune, pagubă totală în pandemie. Cunoscutul cântăreţ a făcut dezvăluiri

“Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, a spus Adrian Minune, potrivit Prima TV.

Cea mai mulțumită a fost, de departe, Cati, care s-a bucurat să-i aibă acasă pe toți membrii familiei. “M-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că ne-a ținut mai aproape”, a spus aceasta.

cunoscutul cântăreț de manele a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi și ce educație le-a oferit.

“Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su. Pe copii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa”, a mai spus Adrian Minune.

“Îmi place să ies afară, în cluburi, îmi place distracția. Îmi plac mașinile și mai îmi place viața. Atunci când iubești, înflorești. Suntem fericiți, ne iubim. De 30 de ani ne iubim altfel. Dacă m-aș mai naște odată, aș face la fel”, a încheiat Adi Minune.

De altfel, cântăreţul spune că vacanţa de Paşte o va petrece în Dubai, alături de soţia sa.

„Soția mea este foarte modestă, mi-a făcut o surpriză, mă duce în Dubai, facem Paștele acolo. O să stăm o săptămâna, revenim după Paști și ne apucăm de filmări și de muzică”, a mai precizat artistul”, a spus acesta.

Citeşte şi: „Parastas” cu zeci de persoane în ziua în care Emi Pian ar fi împlinit 40 de ani. Tot Clanul Duduienilor și maneliștii, printre care și Florin Salam și Adi Minune, amendați de Poliție