Adrian Mutu, executat silit. Cine l-a păgubit cu 140.000 de euro pe Briliant

Adrian Mutu este executat silit de fosta lui soție, pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. Alexandra Dinu are de încasat de la "Briliant" o sumă frumușică, pensia de întreținere pe care acesta nu i-a mai plătit-o din 2014. În instanță, fostul fotbalist s-a apărat că nu mai dispune de fondurile necesare întrucât câștigă mai puțini bani și, în plus, mai are de întreținut trei copii.

02 aug. 2018, 08:36
Adrian Mutu, executat silit. Cine l-a păgubit cu 140.000 de euro pe Briliant

Adrian Mutu este executat silit de prima soție în urma deciziei magistraților Judecătoriei Sectorului 1, scrie libertatea.ro. Mutu este dator cu suma de 140.000 de euro, la care se adaugă penalitățile pentru neplata la timp a pensie de întreținere pentru fiul său, Mario, care acum are 15 ani.

Citeşte şi Adrian Mutu, întâlnire-şoc cu şeicul lui Al Wahda. Ce mesaj a primit „Briliantul”

Procesul nu este nou, iar Mutu a formulat diverse căi de atac, motivând că nu mai are fondurile necesare să plătească pensia la valorile stabilite tot de magistrați acum câțiva ani, pentru că mai are trei copii de crescut. Mutu are două fetițe, pe Maya şi pe Adriana din căsătoria cu frumoasa Consulelo, iar Sandra, actuala soție i-a dăruit și ea un băiat, Tiago.