Adrian Mutu, UMILIT în India. MOTIVUL pentru care a ajuns pe BANCA DE REZERVE

Adrian Mutu a jucat un singur meci ca titular pentru FC Pune City, iar în alte patru a intrat ca rezervă, în cele ţapte etape disputate până acum în Indian Super League. Mutu nu mai este considerat vedeta echipei, ci doar un "jucător de lot", confoem antrenorului David Platt.

03 nov. 2015, 15:45
Adrian Mutu, UMILIT în India. MOTIVUL pentru care a ajuns pe BANCA DE REZERVE

David Platt, fost internaţional englez, a declarat că Adrian Mutu e un jucător din lot, nu o vedetă şi că trebuie să profite de orice şansă i se oferă.

Citeşte şi Adrian Mutu, PRIMA REACŢIE după condamnarea la 14 LUNI de ÎNCHISOARE

„Adrian Mutu a jucat 30 de minute în al doilea meci şi a intrat şi cu Chennaiyin. Am vrut să-l introduc şi în al treilea meci, dar din păcate s-a accidentat Jackichand Singh  şi a trebuit să fac o altă schimbare, post pe post. Mutu are abilitatea de a găsi spaţii, de a finaliza şi de a crea ocazii, cu care aproape că ne-a adus un punct nemeritat în meciul cu Chennai. Este un membru valoros al lotului, dar nu îl pot privi ca pe o vedetă. E un jucător important pentru campionatul Indiei, dar pentru noi e important cum se prezintă la antrenamente şi în jocurile în care intră pe teren. E unul din cei patru atacanţi ai noştri care ne oferă patru variante diferite pentru ofensivă”, a declarat Platt.

Citeşte şi Adrian Mutu, dezvăluire ÎN PREMIERĂ despre SCANDALUL „COCAINA”

FC Pune City e pe primul loc în India după şapte etape.