Adrian Mutu, intervenţie estetică de 20.000 de euro. Ce modificare şi-a făcut „Briliantul” la 42 de ani!

Adrian Mutu este foarte atent cu imaginea lui. Fostu fotbalist a luat marea decizie şi a hotărât să investească nu mai puţin de 20.000 de euro într-o intervenţie estetică.

19 oct. 2021, 09:35
Adrian Mutu, intervenţie estetică de 20.000 de euro. Ce modificare şi-a făcut „Briliantul” la 42 de ani!

Adrian Mutu, intervenţie estetică de 20.000 de euro. Acesta a vrut să aibă un zâmbet de milioane, şi la propriu şi la figurat, așa că a apelat la cei mai desăvârşiţi medici şi şi-a pus fațete de ultimă generație. Transformarea a durat nu mai puţin de 14 yile.

Adrian Mutu, intervenţie estetică de 20.000 de euro. Ce modificare şi-a făcut „Briliantul” la 42 de ani!

„Te naști cu anumite calități, dar pe parcurs trebuie să le îmbunătățești. L-am ales pe doctorul Yazan  AQ, pentru că este un profesionist, bineînțeles, și este foarte atent la detalii. Dorința mea de a avea dinții perfecți s-a îndeplinit”, spune Adrian Mutu.

La serviciile specialistului au apelat şi vedete precum Oana Radu, Connect-R, Ștefan Stan, Simona Pătruleasa, Pepe, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Adrian Mutu a făcut în luna septembrie o simulare cu ajutorul unui program specializat, prin care a putut vedea cum va arăta cu dantura perfectă. Din momentul în care s-au stabilit toate detaliile medicale, întreaga transformare a durat două săptămâni. I-au fost puse fațete de ultimă generație, iar pentru întreaga dantură, valoarea a fost de aproximativ 20.000 de euro.

Adrian Mutu este liber de contract după despărțirea de U Craiova 1948 și așteaptă o ofertă, deși a anunțat că vrea să aibă o pauză de câteva luni. Mihai Stoichiță, director tehnic al Federației Române de Fotbal, a anunțat că Mutu nu este o variantă luată în calcul pentru funcția de selecționer, întrucât ‘Briliantul’ va semna cu o echipă din Ungaria.

Adrian Mutu crede că Mirel Rădoi poate reveni asupra deciziei și să accepte prelungirea contractului cu FRF.

„M-a luat prin surprindere, nu mă așteptam. Dar probabil el știe mai bine ce e în sufletul lui și prin câte a trecut. Eu cred că nu a fost corect ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului, cred că trebuia să fie mult mai răbdător cu el. Atunci când a avut susținere a și dovedit, mă refer la naționala de tineret. O să vedem ce se întâmplă, poate o să se răzgândească, în momentul de față a spus ce a spus”, a spus Mutu, citat de sport.ro.

Citeşte şi: Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat! Cine este acesta şi prima reacţie a „Briliantului”