Adrian Thiess face dezvăluiri despre numele pe care l-ar pute avea copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Lumea showbizului românesc a fost grav zguduită de anunțul divorțului dintre Reghe și Anamaria Prodan. Pe lângă separarea celor doi, un alt subiect arzător este copilul care ar trebui să apară de pe urma relației dintre antrenor și Corina Caciuc.

16 oct. 2021, 17:51
Adrian Thiess face dezvăluiri despre numele pe care l-ar pute avea copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Adrian Thiess face dezvăluiri despre numele pe care l-ar pute avea copilul lui Laurențiu Reghecampf. Anunțul coilului a venit în presa tabloidă, iar la scurt timp Reghe a anunțat public că a depus actele de divorț și că nu mai formează un cuplu cu renumita impresară.

Adrian Thiess face dezvăluiri despre numele pe care l-ar pute avea copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

În toată această perioadă, Anamaria Prodan a negat cele spuse de soțul ei. Adrian Thiess, prieten la cataramă atât cu Laurențiu Reghecampf, cât și cu Anamaria Prodan, a dezvăluit mai în glumă, mai în serios, că vrea să fie nașul copilului pe care îl va avea antrenorul de la Craiova cu partenera lui, Corina.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da, voi fi naș. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta. Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a spus Adrian Thiess.

Anamaria Prodan a reacţionat în forţă după ce Laurenţiu Reghecampf şi-a asumat oficial relaţia cu Corina Caciuc. În presă au apărut deja primele imagini cu cei doi îndrăgostiţi, iar sexy.impresara a luat foc!

Anamaria Prodan a anunțat că luni va comunica tuturor decizia familiei cu privire la soțul său, Laurențiu Reghecampf. „Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Sexy-impresara a distribuit şi un mesaj cu trimitere directă la soţul ei: „În viaţă, alegerile ieftine te costă mult”.

Citește și: Anamaria Prodan şi Reghe Junior, mesaje zguduitoare în toiul nopţii, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorţ: „Ai murit pentru mine”/”Mami, tati s-a pierdut într-o lume urâtă tare”
 


loading...