Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf. „Vine și Ronnie O’Sullivan la botez!”

Adrian Thiess a anunţat că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina Caciuc, îl așteaptă. Afaceristul este bun prieten şi cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului de la CS Universitatea Craiova.

13 oct. 2021, 21:29
Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf. „Vine și Ronnie O’Sullivan la botez!”

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf. Afaceristul, care este bun prieten şi cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului de la CS Universitatea Craiova, a anunţat că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina Caciuc, îl așteaptă.

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, conform Cancan.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a mai spus omul de afaceri.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț. „Lăsăm legea să își spună cuvântul!”

Adrian Thiess a organizat în 2012 amicalul de gală Dinamo – Barcelona (0-2), apoi a intenționat să aducă investitori din străinătate care să preia clubul din Şoseaua Ștefan cel Mare. S-a ocupat și de meciurile de snooker ale lui Ronnie O’Sullivan în România. Ronnie O’Sullivan este cel mai mare jucător de snooker din istorie. Datorită performanțelor sale și a vitezei, a primit poreclele „Magicianul” și „Racheta”.


loading...