Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană: ”Nu am divorțat eu”

Adriana Bahmuțeanu a rupt tăcerea și a dezvăluit care au fost adevăratele motive ale celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană. Mărturisirile vedetei aruncă în aer tot ce se știa despre divorțul de omul de afaceri.

04 feb. 2023, 12:08
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană: ”Nu am divorțat eu”

Care este adevăratul motiv al celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană. Foarte mulți ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu prigoană au încercat să își salveze căsnicia. După un lung șir de scandaluri, despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna.

Citește și Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața: „M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă”

Care este adevăratul motiv al celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană

Acum, Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Restivan, care urmează să o ducă în fața altarului. Însă vedeta nu își poate uita trecutul tumultos pe care l-a avut cu Silviu prigoană de care a divorțat de cinci ori.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit care au fost adevăratele motive din spatele divorțurilor sale de omul de afaceri  demontând tot ce se știa până acum despre acest subiect.

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. pleacă!». După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam. Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…)”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Vedeta a spus că atunci când a plecat din casa omului de afaceri nu și-a luat decât copii, telefonul și 1.000 de lei.

„Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțioanal, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…)

Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.  (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese. Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine. Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să țin de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient. (…) Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”