Momente teribile pentru Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a reușit să uimească întreaga țară în 2005, atunci când a dat naștere unei fetițe la vârsta de 67 de ani. Acum, are 82 de ani ;i se declară mândră nevoie mare de fiica ei, Eliza.

01 oct. 2021, 19:51
Momente teribile pentru Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei. Eliza Iliescu s-a transformat într-o superbă domnișoară, este o elevă de nota zece și are planuri mari de viitor. După ce termină liceul, tânăra vrea să urmeze două facultăți, iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ.

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza

Adriana Iliescu  și-a achiziționat de câțiva ani și un loc de veci, un sicriu, și alte lucruri necesare pentru înmormântare și spune că nu este nimic anormal în acest sens. „Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu acum ceva timp pentru Cancan.

Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Altfel, Adriana Iliescu a trecut printr-o situaţie extrem de grea după ce pierdut procesul cu ANAF-ul, pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru. În luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF. Din nefericire pentru ea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză şi a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa de timbru. „Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii”, se arată în decizia judecătorească.