Afaceristul Mihai Bizu, arestat după ce a şi-a violat şi încercat să îşi omoare soţia

Mihai Bizu, un om de afaceri din Bucureşti, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia pe care ulterior a violat-o. Bărbatul este printre cei mai cunoscuţi afacerist din piaţa imobiliară din Capitală şi judeţul Ilfov, conform Adevărul.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 10:07
Afaceristul Mihai Bizu, arestat după ce a şi-a violat şi încercat să îşi omoare soţia

UPDATE: Afaceristul din București, Mihai Bizu, a fost arestat de oamenii legii pentru tentativă de omor și viol.

Afaceristul a fost reţinut de procurori şi poliţişti ai Serviciului Omoruri.

„În data de 14.08.2020, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului B.M., cercetat sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor şi viol”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, conform News.ro.

Procurorii susţin că Mihai Bizu ar fi încercat să-şi ucidă soţia în urmă cu o săptămână, în Mamaia.

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au mai trimis procurorii.

Bărbatul va fi prezentat sâmbătă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Potrivit Adevărul, după câteva ore petrecute în club, Mihai Bizu şi soţia sa, Irina Popescu, s-au dus în apartamentul unor prieteni, unde a izbucnit scandalul.

Femeia a scăpat numai după intervenţia proprietarului apartamentului. Irina Popescu a fugit la hotelul în care erau cazaţi. La scurtă vreme aici a sosit şi soţul ei care a violat-o, notează sursa citată.
Soţia lui Bizu a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de doi ani.

Cine este Mihai Bizu

Mihai Bizu este director general al Apollo Residence, iar până acum  a ridicat zeci de blocuri, în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna.

Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de peste 11 ani. Bizu a pus bazele companiei în 2009, în plină criză, alături de un prieten care dispunea de un teren. Astfel, cei doi au ridicat primul imobil. Afacerea s-a dovedit a fi de succes, iar Bizu a ajuns să ridice bloc după bloc.  

Proiectul rezidenţial Apollo Residence din Berceni e amplasat pe un teren de 16.000 mp şi are 310 unităţi locative. Apollo era un nume care nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani pe piaţa imobiliară, dar Bizu a mizat pe preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera – Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud.

Arde epava de la Costineşti! Incendiu la bordul vasului care e simbolul staţiunii VIDEO