ALEGERI LOCALE 2020. Lucian Bode: Am ales schimbarea în bine

ALEGERI LOCALE 2020. Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj, a declarat la ieşirea din secţia de vot că este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltatea pentru următorii ani. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 07:00
ALEGERI LOCALE 2020. Lucian Bode: Am ales schimbarea în bine

„Este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea, pentru următorii patru ani. Pentru mine a fost foarte simplu, cum de altfel este pentru orice sălăjean. Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine. Şi când spun schimbarea, mă gândesc ce suntem astăzi unde suntem astăzi ca şi judeţ, ca şi municipiu la nivel naţional, ca şi dezvoltare, ca şi nivel de trai, ca şi nivel al veniturilor. Am ales gândindu-mă la toţi sălăjenii care aşteaptă de la cei pe care îi votează dezvoltarea judeţului, a localităţii, aşteaptă investiţii noi, dezvoltarea infrastructurii la nivel judeţean, regional, local. Îndemn încă o dată toţi românii, toţi sălăjenii, toţi zălăuanii, să vină să îşi exercite acest drept”, a precizat Lucian Bode.

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Robert Negoiţă: „Venim la vot pentru că ne pasă. E normal să continuăm”

Prezenţa la vot este 7,58 %, iar în Bucureşti este 6,01 %, la ora 10:00, la alegerile locale de duminică. În Bucureşti, prezenţa la urne este mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 4,41 %.

Până la ora 10:00, în ţară votaseră 1.387.597 de alegători, reprezentând 7,58% % din total

La alegerile prezidenţiale de anul trecut, la aceeaşi oră, prezenţa era de 6,89% la nivel naţional.

La precedentele alegeri locale, până la ora 10:00 votaseră 7,86 % dintre alegători, iar în Bucureşti 4,41 %.