Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti! Traficul a fost deviat, iar clădirea evacuată de urgenţă UPDATE

Alertă cu bomba la Tribunalul Bucureşti, după ce pe o adresa de e-mail a instanţei a fost trimis un mesaj prin care se anunţa faptul că în interiorul instituţiei se află o bombă care va exploda. 

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 06:44
Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti! Traficul a fost deviat, iar clădirea evacuată de urgenţă UPDATE

UPDATE: Tribunalul a fost evacuat, iar traficul în zonă a fost deviat, la faţa locului intervenind pirotehniştii.

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituţiei este amplasat un dispozitiv cu potenţial exploziv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Mail-ul a fost trimis la ora 01:30 dimineaţa, însă mesajul a fost văzut abia în jurul orei 09:30, moment în care s-a dat alarma în instituţie. Personalul şi justiţiabilii prezenţi în Tribunal au fost evacuaţi în baza procedurilor de urgenţă, iar Poliţia şi Serviciul Român de Informaţii au fost alertate.

Citeşte şi: Trei copii au pus pe jar autorităţile. Au anunţat că au pus o bombă la Otopeni şi au sunat la Poliţie, să spună că au văzut-o pe Luiza

„În cursul zile de vineri 5 iunie în Tribunalul București va exploda o bombă, nu este nicio glumă”, este mesajul din respectivul e-mail, potrivit surselor citate.