Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea. Ce răspuns i-a dat vedeta

Alex Bodi tocmai s-a despărţit de Daria Radionova şi se bucură de libertate după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu e pregătit să-și refacă viața şi a pus ochii pe Mădălina Ghenea.

24 mai 2021, 17:14
Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea. Ce răspuns i-a dat vedeta

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălinei Ghenea. Alex Bodi a început să lase comentarii la fotografii actriței pe contul ei de Instagram. Văzând că acest lucru nu dă rezultatele pe care el le aștepta, i-a scris în privat și a încercat să facă rost de numărul de telefon al vedetei. Într-un final, Mădălina Ghenea i-ar fi răspuns pe Instagram, refuzându-i avansurile!

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea

Alex Bodi s-a confesat prietenilor că este dispus să cheltuiască o avere pentru a o cuceri pe frumoasa brunetă. Și pentru că este un bărbat pentru care banii nu reprezintă o problemă, Alex Bodi a invitat-o pe Mădălina Ghenea în vacanțe exotice în Marbella și Monte Carlo, pe care superba actriță le-a refuzat.

Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? „E superbă şi am ce să văd”

Alex Bodi este, din nou, disponibil după despărţirea de Daria Radionova. Frumoasa șatenă i-a fost alături în perioada în care a fost reținut la domiciliu, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi, iar drumurile lor s-au separat. Cât privește relația lui Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și fosta lui soție păstrează o relație civilizată. „Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a declarat Bianca Drăgușanu.