Alex Bodi șterge pe jos cu Florin Salam după acuzațiile manelistului: „Câți bani a luat de la mine în ultimii ani… Ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă ca mine”

Alex Bodi i-a dat replica lui Florin Salam, după ce manelistul l-a acuzat că s-a folosit de numele lui ca să facă bani.

18 ian. 2023, 21:12
Alex Bodi șterge pe jos cu Florin Salam după acuzațiile manelistului: „Câți bani a luat de la mine în ultimii ani… Ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă ca mine”

Florin Salam a decis să renunțe la afacerea cu NFT-uri în care se implicase inițial alături de Alex Bodi. Manelistul l-a acuzat pe afacerist că s-a folosit de numele și reputația sa ca să facă bani.

,,Eu am crezut că este un joc, de fapt, un joc pentru fanii noştri, un joc mai copilăresc. Nu am ştiut eu că este vorba de afaceri, că dacă ar fi mi-aş face singur. Eu, pe numele meu, vreau să mă îmbogăţesc eu. Când intri într-o situaţie de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine. Dacă voi îmi faceţi mie un avantaj, trebuie şi voi să aveţi avantaje pe tema aceasta. Vă dau cuvântul meu de om, am ştiut că e doar un joc. Vezi, dacă eu întotdeauna sunt aşa… pe străzi, alerg, mintea mea este în 1000 de părţi. N-am ştiut că cineva face pe spatele meu… aşa că, oameni buni, eu m-am retras din chestia asta cu…. Probabil, dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi şi el se ţinea de cuvânt, rămâneam şi ţineam şi lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.”, a spus Florin Salam.

Citește și Florin Salam îl demolează pe Alex Bodi. Afacerea în care s-a folosit de numele manelistului: „Am crezut că e un joc. Văd că vrea să se îmbogățească pe spatele meu”

Florin Salam: „Am crezut că e doar un joc”

,,Eu m-am retras de aici pentru că nu am ştiut că e tema asta, nici nu s-au ţinut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ţinut absolut deloc de cuvânt. Asta este, nu au avut putere să stea în preajma mea. Nu vreau să fiu fiţos, dar când stai de vorbă cu Florin Salam, trebuie să bagi şi mâna în buzunar. Mai bine spui din prima că vrei să te ajut şi atunci te ajut, că aşa mă ştiu. Am ajutat toată viaţa. Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el şi după aceea aşa, trebuie să afle lumea de la boss. Am crezut că e doar un joc de distracţia oamenilor şi deodată văd că cineva vrea să se îmbogăţească pe spatele lui F.S.! Pe spatele lui F.S. se îmbogăţeşte doar F.S.! Şi cum? Prin corectitudine! Doar așa!”, a mai spus Florin Salam.

Alex Bodi: „L-am salvat din multe chestii. Măcar de rușine de câți bani a luat de la mine nu trebuia să zică nimic”

Alex Bodi are o cu totul altă părere despre acest scandal cu Florin Salam. Afaceristul spune că l-a ajutat de nenumărate ori cu bani pe manelist.

„El e un lăutar, un artist. Singura lui putere e să mă facă pe mine să scot bani din buzunar să-i dau. Dar eu nu am nevoie de putere, ce putere? Și asta că fac eu banii de pe spatele lui, păi oamenii se fac cu oameni cu bani. Eu nu știu dacă are el bani. Adică puterea lui, comparativ cu mine… că zice el că nu vrea să fie arogant.. păi nici eu nu vreau să fiu arogant, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă la un prag. Eu îl respect. Are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e „rege” pentru oameni. Să nu uite că oamenii l-au ridicat. El e unde e datorită oamenilor”, a spus Alex Bodi.

„El mă știe, avem o grămadă de prieteni comuni. Îl știu de o grămadă de ani. L-am salvat din multe chestii. Nu știu cum are el în mintea lui să zică „ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, să bagi mâna în buzunar”. Păi când stăteai tu lângă mine tot timpul îți băgam mâna în buzunar. Numai de rușinea aia de câți bani a luat de la mine în zece ani nici nu trebuia să pomenească. Ok, am înțeles, dacă zicea Bodi și vorbeam cu el de la început poate mă băgam, dar nu să zică asta. Păi vrea să fiu arogant cu el? Dacă vrea asta, o să iasă în minus”, a continuat el.