Alex Velea a dat-o în judecată pe Antonia în privinţa paternităţii celor 2 copii. Antonia refuză testul ADN

Artistul și-a dat iubita măritată în judecată, pentru a-și putea trece copiii pe numele lui. De data aceasta, a venit rândul lui Alex Velea să piardă timpul pe la Judecătorii.

09 mart. 2017, 11:49
Alex Velea a dat-o în judecată pe Antonia în privinţa paternităţii celor 2 copii. Antonia refuză testul ADN

Alex Velea a deschis proces de paternitate, la Judecătoria sectorului 1, la sfârșitul anului trecut, scrie libertatea.ro. Acesta vrea că cei doi fii ai săi care acum se numesc Castellano în acte, să-i poarte numele.

Citeşte şi ANTONIA, cu machiajul distrus din cauza lacrimilor! Ce a păţit iubita lui ALEX VELEA

El nu poate fi trecut în acte ca tatăl lui Dominic și Akim, întrucât Antonia, iubita sa și mama băieților lui, este încă oficial măritată. După telenovela cu divorțul artistei, a venit rândul lui Alex Velea să fie plimbat, cu dosarul, prin tribunal. Mai precis, numele său a fost deja pronunțat la primul termen al procesului în care pârâți sunt Antonia și Vincenzo Castellano. Supriză însă: s-a dispus încheierea finală (dezinvestire), din motive administrative!

„S-au redefinit completele de judecată. Secția civilă s-a împărțit în două secții diferite”, a explicat avocatul lui Alex Velea, și în același timp și al Antoniei, Ioan Todan. Astfel că, a doua zi după acest termen, dosarul a fost repus pe rol, urmând a fi judecat de instanța competentă pentru astfel de cazuri.
Ce măsuri de precauție și-a luat Alex Velea
Alex Velea a avut grijă să pună la adăpost secretele acestei telenovele cu Antonia și Vincenzo Castellano în rol principal și el ca victimă colaterală. Artistul a solicitat, în acest sens, ca procesul să se desfășoare cu ușile închise, în camera de consiliu. Cerere aprobată în prima fază, care va fi însă reanalizată la următorul termen.

Citelşte şi Oana Zăvoranu va încasa o sumă fabuloasă pentru participarea la emisiunea „Uite cine dansează”

Testul ADN, ultima soluție

Altfel, Antonia a fost de acord să dea o declarație în fața instanței, potrivit căreia Dominic este copilul lui Alex Velea, cu care avea o relație cu cel puțin nouă luni înainte să intenteze divorțul de Vincenzo Castellano. Motivul? Antonia vrea să-și scutească fiii de testul ADN, procedura solicitată în astfel de cazuri!