Alex Velea, în război cu Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe”

Alex Velea se află la cuțite cu Măruță, după ce prezentatorul PRO TV l-a criticat constant pe artist și pe iubita lui, Antonia.

17 iun. 2021, 09:25
Alex Velea, în război cu Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe”

Alex Velea se află într-un conflict teribil cu Cătălin Măruța, iar situația a degenerat foarte mult în ultima vreme. Antonia i-a atras atenția, în mod public, prezentatorului să nu mai vorbească despre ea și partenerul ei în cadrul emisiunii. Velea a luat recent măsuri împotriva lui Măruță, pe care îl acuză că și-ar întărâta invitații să-l vorbească de rău.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

Alex Velea: „Și-a luat din nou pe filmul ăsta de cancanism”

Cătălin Măruța a încercat la un moment dat să se împace cu Alex Velea și a sunat-o pe mama artistului ca să se scuze. Însă pacea dintre cei doi nu a durat foarte mult, întrucât prezentatorul, în căutare de senzațional, a început din nou să pună într-o lumină proastă cuplul Alex Velea, Antonia.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou pe filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea, conform cancan.