Alexandra Stan, scandal total din cauza banilor. Cine vrea să o execute silit pe artistă

Alexandra Stan a ajuns în centrul unui nou scandal de proporţii, din cauza banilor, după ce a luat o decizie care I-a uimit pe apropiaţi.

21 feb. 2018, 08:35
Alexandra Stan, scandal total din cauza banilor. Cine vrea să o execute silit pe artistă

Artista a deschis, recent, un proces, prin care încearcă să amâne plata unor datorii mai vechi, către avocaţii care au reprezentat-o în procesul cu fostul impresar, Marcel Prodan, scrie spynews.ro. Supăraţi fiindcă Alexandra Stan nu le-a plătit onorariile, care se ridicau la aproximativ 2.000 de euro, foştii apărători au solicitat executarea silită a debitoarei. Numai că, în loc să plătească, aşa cum se aştepta toată lumea, artista a deschis un nu proces, prin care contestă executarea silită – acţiune care nu face decât să întârzie plata datoriei.

Citeşte şi Agentul Eugen Stan, acuzat de pedofilie, a fost prins ca-n filmele poliţiste. Cine l-a identificat pe agresor

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989, în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei „Mr. Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea, când a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan, care îi era şi iubit în acelaşi timp. Din august 2015, Alexandra Stan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l cheamă Bogdan Stăruială.