Alexandra Stan, gestul care trădează o posibilă despărțire de soțul ei. Ce a făcut Emanuel Necatu

Alexandra Stan e posibil să se fi despărțit de soțul ei, fapt ce a fost aproape confirmat de Emanuel Necatu, care a șters toate pozele cu soția de pe contul de Instagram.

15 sept. 2021, 17:57
Alexandra Stan, gestul care trădează o posibilă despărțire de soțul ei. Ce a făcut Emanuel Necatu

Alexandra Stan a declarat că și-a găsit alesul în persoana lui Emanuel Necatu, fapt care a determinat-o să se căsătorească cu acesta la scurt timp după ce s-au cunoscut.

De la o vreme însă, cei doi au început să șteargă de pe rețelele de socializare fotografiile în care apar împreună, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva este vorba de o despărțire.

Emanuel Necatu nu mai are nicio poză cu proaspăta lui soție pe contul personal de social-media, fapt ce alimentează și mai mult zvonul despărțirii. Singurele imagini cu cei doi sunt cele postate de Alexandra Stan, din ziua nunții.

Nici Alexandra, nici Emanuel nu au făcut vreo declarație oficială cu privire la o eventuală separare. Alexandra Stan declara în urmă cu ceva timp, că soțul ei este genul de om căruia îi place să stea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce face ca mariajul să fie o provocare pentru amândoi.

„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat.

E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.

Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el…” a afirmat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra Stan, despre viitorul proiect de pe YouTube: „Nu mă interesează să fiu în trending cu Jador și Culiță”

Alexandra Stan

a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghci unde a dezvăluit că pregătește un nou proiect pentru YouTube, însă artista a mai precizat că nu a investit niciodată bani pentru a crește numărul fanilor de pe această platformă.

Cântăreața a mărturisit că stilul ei de muzică nu este unul preferat de publicul român și că nu are rost să încerce să fie în trending deoarece organizatorii de concerte din țara noastră cheamă alți artiști precum Jador și Culiță Sterp.

Alexandra Stan a mai dezvăluit că publicul țintă al albumului este cel din Noua Zeeleandă, Australia sau Japonia, de aceea campania de promovare este una foarte diferită care implică mai multe resurse, cum ar fi bani și oameni profesioniști.

„Am un proiect pentru Youtube pentru că am o comunitate destul de mare, eu am crescut organic, nu am băgat bani deloc în Youtube, adică nici măcar să ajung în trending, care-i sensul, din moment ce principala mea țară de interes pentru albumul meu este Noua Zeelandă, Australia Japonia, de ce să bag banii în Youtube, ei acolo nici măcar n-au Youtube, ei sunt pe Spotify, alte aplicații, alte platforme, oricum nu mă interesează să fiu în trending cu, sincer, Culiță și Jador. pentru că oricum nu mă cheamă aceiași oameni să cânt, care îi cheamă pe ei și nu are niciun sens marketingul ăsta pentru mine și atunci marketingul pe care trebuie eu să-l fac este cu totul diferit. Ai nevoie nevoie și de mai mulți bani și de mai mult timp și oameni, în primul rând.”