Alexandru Arşinel, dezvăluiri în premieră despre experienţa COVID: „Vaccinul mi-a salvat viaţa. A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli”

Trei săptămâni a petrecut în spital maestrul Alexandru Arşinel după ce s-a infectat cu coronavirus. Asta în pofida faptului că se vaccinase cu ambele doze. Actorul s-a externat şi, în câteva zile, va urca pe scenă.

13 mai 2021, 15:08
Alexandru Arşinel, dezvăluiri în premieră despre experienţa COVID: „Vaccinul mi-a salvat viaţa. A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli”

Alexandru Arşinel COVID. La mijlocul lunii aprilie, Arşinel şi soţia lui s-au internat în spital cu diagnosticul infecţie cu coronavirus. După o săptămână, ambii au fost externaţi, însă, la foarte scurt timp, actorul a început să aibă simptome care au impus reinternarea. Medicii l-au ținut sub observație până pe 10 mai. După ce a fost externat, Alexandru Arșinel a vorbit despre perioada neplăcută prin care a trecut. Actorul este convins că vaccinul anti-COVID i-a salvat viața.

Imediat după ieşirea din spital, marele actor şi-a povestit, la emisiunea Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, experienţa dobândită în urma luptei cu virusul.

Citeste si Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie: „Tata nu a venit 64 de zile acasă. Nu eram o prioritate, deşi sufeream o depresie gravă”

Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut nişte simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat şi la test am ieşit pozitiv. Şi, uite aşa, s-a aflat că am coronavirus, şi eu, şi soţia mea, şi, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune,  din casă, împreună cu soţia şi dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenţi în frunte cu doctorul Marinescu şi d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu şi d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a relatat Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel, dezvăluiri cutremurătoare despre experienţa COVID: vaccinul i-a salvat viaţa

De un lucru e sigur arele actor: faptul că s-a vaccinat l-a ajutat să nu dezvolte o formă foarte gravă a bolii.

Se pare că vaccinarea mi-a salvat viaţa şi mie şi soţiei. A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli şi să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupaţi de soarta mea şi a celorlalţi colegi de pat am depăşit momentul critic”, a relatat actorul.

Colegă de suferinţă i-a fost soţia, Marilena. Infectată, la rândul ei, cu SARS COV 2, a trecut şi ea cu bine peste momentele dificile.

Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind şi uitându-se cu ochii trişti la mine a trecut cu stoicism peste toată perioada”, a povestit Alexandru Arşinel în emisiunea de la Prima TV.

Citeste si Cererea în căsătorie care a făcut-o pe o tânără să țipe. Nu s-a așteptat nicio secundă la așa ceva! Iată ideea inedită devenită virală pe internet VIDEO

În prezent, Arşinel se recuperează, dar această perioadă nu va dura foarte mult, întrucât maestrul are de gând să urce pe scenă cât de curând.

Recuperarea este grea pentru că porneşte nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorinţa de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, spune Alexandru Arşinel.