Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Medic: „Nu este bine deloc!”

Alexandru Arșinel este din nou în stare gravă, iar în ultima vreme a stat mai mult la spital decât acasă. Artistul are probleme serioase de sănătate, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre starea lui.

13 mai 2022, 19:44
Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Medic: „Nu este bine deloc!”
Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Vârsta înaintată, dar și ultimele afecțiuni pe care le-a avut numai în acest an, au făcut ca starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel să-i îngrijoreze pe apropiați.

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Medic: „Nu este bine deloc!”

Pentru că avea momente în care nu vorbea coerent și nu se putea deplasa din cauza amețelilor, familia a decis ca artistul să se recupereze, periodic, la o clinică de specialitate, excluzând însă din start varianta unui azil, unde să beneficieze non-stop de servicii de îngrijire.

Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare VIDEO

Surse apropiate familiei au declarat că artistul nu este bine deloc după ce a ajuns la spital, chiar dacă tratamentul de la clinica respectivă l-a ajutat oarecum și se văd câteva rezultate. „Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, potrivit B1 TV.

Alexandru Arşinel are VENITURI FABULOASE. Cât încasează lunar din SALARIU, PENSIE, PENSIE DE MERIT şi PENSIE DE REVOLUŢIONAR

Pe lângă transplantul de rinichi, din urmă cu ceva ani, și operațiile la coloană, Alexandru Arșinel a suferit anul trecut și o operație pe cord, printre care și montarea unui stenț, la Spitalul „Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.