Alexia Eram a recunoscut care este fobia de care suferă: „Întotdeauna mi-a fost frică”

Alexia Eram a acceptat provocarea "Test de vedetă" unde a vorbit despre cea mai mare fobie a ei, de care suferă încă de pe vremea când era copilă.

04 nov. 2021, 09:24
Alexia Eram a recunoscut care este fobia de care suferă: „Întotdeauna mi-a fost frică”

Alexia Eram a devenit o prezență activă în social-media, cu toate acestea, fiica Andreei Esca a fost dintodeauna discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Alexia a acceptat provocarea de a participa la „Test de vedetă”, unde a povestit despre cea mai mare frică a ei, dar și despre relația pe care o are cu familia și prietenii.

Fiica Andreei Esca a recunoscut că are o fobie atunci când vine vorba de întuneric și a povestit că încă din perioada copilăriei prefera să doarmă cu bunica ei, pentru a avea un somn liniștit.

Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. „În relații există și bune și rele!”

Frica vedetei nu a pierit, însă, nici până în prezent, iar partenera lui Mario Fresh mărturisește că această teamă a făcut-o să urască singurătatea: „Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric.

Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.”, a declarat Alexia Eram, în emisiunea „Test de vedetă”.

Cu toate că a ales să plece din casa în care locuia alături de familie și să se mute singura, Alexia Eram a povestit că are o relație strânsă cu mama și tatăl ei. Tânăra nu a putut spune cu care dintre cei doi părinți se înțelege mai bine, însă a recunoscut că cele mai multe lucruri i le povestește Andreei Esca:

„Nu pot să aleg. Cred că o relație mamă-fiică și o relație tată-fiică nu sunt la fel. De la fiecare înveți ceva, cu mama vorbești alte chestii, cu tatăl tău nu vorbești chiar atât de multe lucruri. Poate îți e mai rușine.”, a mai adăugat Alexia.

Alexia Eram a dezvăluit cum își câștigă banii care îi permit să trăiască în lux: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, a reușit să ajungă acolo unde își dorește și este mulțumită de câștigurile pe care le-a avut până acum.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca a fost invitată la podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde a declarat că este recunoscătoare părinților care au învățat-o să înțeleagă valoarea banilor. Alexia Eram a afirmat că este creatoare de conținut și că veniturile ei rezultă din conturile de social-media pe care le gestionează. De asemenea, Alexia a mai adăugat că și părinții ei au propulsat-o să ajungă repede la un grad de notorietate și a recunoscut că tinerii care nu provin dintr-o familie celebră au mai puține șanse.

Alexia Eram, despre cel mai dureros moment: „În fiecare zi plângeam”

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram în cadrul podcast-ului.