Alexia Eram, imagini incendiare în escapada romantică alături de Mario Fresh, în Dubai. Fiica Andreei Esca a renunțat la haine!

Alexia Eram a apărut complet dezinhibată alături de Mario Fresh, în Dubai. Fiica Andreei Esca a postat imagini care i-a înnebunit pe fani.

17 ian. 2022, 19:53

Alexia este plecată cu Mario Fresh, într-o vacanță de lux în Dubai, iar sentimentele dintre cei doi par a fi mai puternice ca oricând. Fiica Andreei Esca s-a înfățișat fanilor așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum.

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Care este motivul: „Îmi era frică de domnul Alex”

La 21 de ani, Alexia Eram dovedește cu fiecare apariție că este o tânără extrem de senzuală, iar ultimele imagini postate pe Instagram au încins imaginația fanilor. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat topless în fața ferestrei și doar un cearceaf alb abia îi acoperea sânii.

Cei doi îndrăgostiți nu s-au cazat oriunde, ci la celebrul hotel Palazzo Versace din Dubai, unde Alexia şi Mario s-au răsfăţat câteva zile, cu şedinţe la SPA și cine fabuloase.

Unul dintre deserturile speciale cu care s-au răsfățat Alexia Eram și Mario Fresh este un tort imens cu fotografia lor, iar delicatesa a fost adusă pe un platou aurit Versace, alături de o declaraţie de dragoste ce demonstrează cât de puternică este conexiunea dintre ei.

Alexia Eram a recunoscut care este fobia de care suferă: „Întotdeauna mi-a fost frică”

Alexia Eram a devenit o prezență activă în social-media, cu toate acestea, fiica Andreei Esca a fost dintodeauna discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Alexia a acceptat provocarea de a participa la „Test de vedetă”, unde a povestit despre cea mai mare frică a ei, dar și despre relația pe care o are cu familia și prietenii.

Alexia Eram a dezvăluit cum își câștigă banii care îi permit să trăiască în lux: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Fiica Andreei Esca a recunoscut că are o fobie atunci când vine vorba de întuneric și a povestit că încă din perioada copilăriei prefera să doarmă cu bunica ei, pentru a avea un somn liniștit.

Frica vedetei nu a pierit, însă, nici până în prezent, iar partenera lui Mario Fresh mărturisește că această teamă a făcut-o să urască singurătatea: „Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric.

Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.”, a declarat Alexia Eram, în emisiunea „Test de vedetă”.

Cu toate că a ales să plece din casa în care locuia alături de familie și să se mute singura, Alexia Eram a povestit că are o relație strânsă cu mama și tatăl ei. Tânăra nu a putut spune cu care dintre cei doi părinți se înțelege mai bine, însă a recunoscut că cele mai multe lucruri i le povestește Andreei Esca:

„Nu pot să aleg. Cred că o relație mamă-fiică și o relație tată-fiică nu sunt la fel. De la fiecare înveți ceva, cu mama vorbești alte chestii, cu tatăl tău nu vorbești chiar atât de multe lucruri. Poate îți e mai rușine.”, a mai adăugat Alexia.