Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

George Buhnici s-a ales cu o mulțime de critici după declarațiile făcute la malul mării, atunci când le-a îndemnat pe fete să mai treacă pe la sala de sport fiindcă multe nu au grijă de corpul lor.

18 iul. 2022, 20:13
Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

Declarațiile lui George Buhnici au stârnit revoltă în online. Printre cei care au ales să aibă o reacție pe acest subiect se numără și Alina Eremia.

Artista i-a transmis că femeile nu sunt niște obiecte ce trebuie așezate undeva pentru a da frumos și că lumea ar trebui să lase răutatea.

“Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. / Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”, a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

În interviul controversat, George Buhnici a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

George Buhnici, prima reacție după declarațiile misogine

George Buhnici a avut și el o primă reacție după izbucnirea scandalului privind criticile pe care le-a adus sexului frumos.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. Nu mă așteptam ca, din tot ceea spun și fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV. Interesant este că interviul nici nu a avut succes, nici pe TV și nici online, în prima săptămână după publicare. Acel interviu a fost reîncărcat parțial pe unele grupuri online și amplificat în ultimele două-trei zile.

Am criticat public expunerea obezității și celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”, a explicat Buhnici pe site-ul său.

Citește și George Buhnici, prima reacţie după scandalul privind criticile aduse femeilor. Jurnalistul se declară victimă: „Nu mă voi opri să spun ce gândesc”

Citește și George Buhnici, un nou derapaj care a revoltat internetul: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”