Vedetă din România, respinsă la un interviu din cauza vergeturilor!

Alina Pușcaș a fost respinsă la un interviu din cauza vergeturilor. Ea a mărturisit că a fost respinsă imediat, în contextul în care acum este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România. 

23 iul. 2022, 19:43

Alina Puşcaş a fost întotdeauna invidiată pentru felul în care arată. Ea merge la sală foarte des și are foarte mare grijă la alimentație. Acum, actrița se declară șocată de declarațiile lui George Buhnici. Așadar, cu această ocazie, Alina a vrut să scoată la iveală experiența sa, care a avut loc în trecut.

Din cauza vergeturilor pe care actrița le avea pe corp, aceasta nu a reușit să devină manechin. În momentul în care a ajuns la interviu, frumoasa actriță a fost refuzată din prima, după ce și-a expus vergeturile de pe coapse.

Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Putem să vizităm muzee”
„Am de gând să vă zic părerea mea! Nu e un subiect Hot, dar este extrem de dezbătut. Am puțin șocată de declarațiile lui George Buhnici. Am fost șocată de faptul că astfel de declarații au venit din partea lui, din partea unui om cu experiență în televiziune. Care știe foarte clar cât de periculoase sunt astfel de afirmații publice. Nu voiam să deschid subiectul, dar totuși o fac. (…)

Îmi amintesc cu tristețe că în adolescență mi-am dorit să merg la o agenție de modele. Am obținut interviul, dar când au văzut că am vergeturi pe coapse, m-au refuzat imediat. Pe atunci am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată și dezamăgită. Am zis că nu am șanse să fie între manechine din cauza vergeturilor. Eu m-am ales cu vergeturi și după cele trei sarcini minunate pe care le-am avut, a fost vorba despre modificările de volum.” , a spus Alina Pușcaș.

Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici: „Aș dispărea din spațiul public. Tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”
De unde a pornit scandalul
Vloggerul George Buhnici a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală: „Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”. Buhnici a mai spus că el are „noroc” pentru că soția sa „arată ca o minoră”.

După ce a iritat internetul, de la Facebook la TikTok, Buhnici a avut o primă reacție pe blogul său, într-un text intitulat „pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”.

Mircea Dinescu, replică în versuri lui George Buhnici: „Să-l scuipe Sfântul Petru, să-i dea în cap cu cheia/Prostului care-a pus pe un cântar femeia”

El spune că este „norocosul soț al unei femei frumoase”, alături de care trăiește din 2007 și că, din cât se pricepe, „femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente”:

„Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală. Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin”.

Cum s-a apărat George Buhnici
Buhnici mai spunea că nu e prima dată când își complimentează soția că arată mult mai tânără, că a făcut-o și în urmă cu 3 ani, când a spus public, pe Instagram, că aceasta „arată ca o minoră” și acuză că recentele sale declarații au fost amplificate pe Twitter și pe Facebook de către conturi false.

El a concluzionat: „Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luați de-a gata nimic de pe internet și dacă vreți punctul meu de vedere, scrieți-mi direct pe contact at buhnici.ro”.