Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fiicelor în favoarea lui Alexandru Ciucu. Declaraţii de ultimă oră înaintea procesului de divorţ

Solista a mărturisit că se teme de faptul că fetițele ei nu vor rămâne cu ea. Când se va încheia divorțul dintre ea și Alexandru Ciucu.

15 mart. 2023, 13:27
Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fiicelor în favoarea lui Alexandru Ciucu. Declaraţii de ultimă oră înaintea procesului de divorţ

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este pe punctul de a se finaliza, iar ambii așteaptă cu sufletul la gură să afle care este verdictul magistraților, mai ales că miza este uriașă: custodia celor două fete pe care le au împreună, Raisa și Carolina.

Anul trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că mariajul lor s-a destrămat. După ani de căsnicie, aceștia au ajuns la divorț, iar acum se luptă în tribunal. Alina Sorescu a făcut noi declarații despre cum merg lucrurile în cazul divorțului, iar artista se teme, se pare, să nu piardă custodia fetițelor sale.

Bombă în showbiz! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt încă divorţaţi: „Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Cei doi au dus totul în tribunal, iar acum așteaptă decizia finală cu sufletul la gură, mai ales având în vedere că miza principală este custodia celor două fetițe. Recent, Alina Sorescu a mărturisit că se teme să nu le piardă pe Raisa și Carolina.

Încă de la începutul divorțului, Alexandru Ciucu a încercat să îi ia fetițele Alinei Sorescu, printr-o ordonanță președințială. Însă, Alina Sorescu a avut câștig de cauză, iar micuțele au rămas în grija ei până la finalizarea divorțului. Cu toate acestea, decizia nu este una definitivă, iar la finalul divorțului s-ar putea ca lucrurile să nu mai fie în favoarea artistei.

Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fiicelor în favoarea lui Alexandru Ciucu
Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fiicelor în favoarea lui Alexandru Ciucu

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu a mărturisit că se teme în fața gândului că Raisa și Carolina ar putea să nu rămână în custodia ei, însă are speranțe mari.

Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară. Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii. Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției în foarte scurt timp și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important. (…) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele

În ultima perioadă, programul Alinei Sorescu a fost destul de încărcat. Aceasta se ocupă intens de viața profesională și de cele două fetițe ale sale. Ultima perioadă a fost mai grea pentru artistă având în vedere că micuța Raisa se confruntă cu unele probleme de sănătate.

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm, umblă mulți viruși prin colectivitate în această perioadă a anului, dar ne facem bine, că de astea există iubire și îngrijire și atenție și medici buni.

Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte, să mă însoțească și fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine”, a mai spus Alina Sorescu.