Amanta cu care a înşelat-o Reghe pe Anamaria Prodan, declaraţii controversate: „Am făcut dragoste cu el la subsol”

Relaţia dintre Anamaria prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost, se pare, una tumultuoasă încă de la începuturi.

08 ian. 2022, 11:38
Amanta cu care a înşelat-o Reghe pe Anamaria Prodan, declaraţii controversate: „Am făcut dragoste cu el la subsol”

Anamaria Prodan a mai fost înșelată, în trecut, înainte de episodul lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer de care a divorțat ulterior pentru a începe o relație cu Anamaria Prodan. Culmea este că deşi a anunţat-o că o părăseşte, Reghecampf a continuat să se întâlnească cu Mariana Pfeiffer, ea devenind, practic, amanta. Într-un interviu acordat cu ani în urmă chiar ea a dezvăluit întreaga întâmplare.

Anamaria Prodan se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi. „Fac nuntă, sunt îndrăgostită!”
”Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria Prodan, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, spunea Mariana Pfeiffer în trecut, conform spynews.ro.
Iubita lui Laurențiu Reghecampf se simte împlinită: „Cel mai minunat cadou este acesta!”

Antrenorul celor de la CSU Craiova și Corina Caciuc formează un cuplu în acest moment, iar cei doi așteaptă și un copil în primăvara acestui an!

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a ținut, de departe, capul de afiș în publicațiile din România în ultimele luni, iar relația acestora nu mai are niciun secret. Cei doi așteaptă acum nașterea primului lor copil, iar iubita tehnicianului în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că această realizare reprezintă cel mai frumos cadoul pe care îl putea primi din partea actualului său partener de viață.

Anamaria Prodan a schimbat yala de la Snagov: „Să facă bani de la 0 cu amanta, că eu aşa l-am luat”. Reghe, atacat şi de fiica Anamariei Prodan
„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a declarat iubita lui Reghecampf, citată de Pro Sport.


loading...
Partenerii noștri