Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, declaraţia care o va înfuria pe Anamaria Prodan la început de an

Antrenorul celor de la CSU Craiova și Corina Caciuc formează un cuplu în acest moment, iar cei doi așteaptă și un copil în primăvara acestui an!

04 ian. 2022, 19:21

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit în premieră despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul misterios alături de care şi-a petrecut Revelionul

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a ținut, de departe, capul de afiș în publicațiile din România în ultimele luni, iar relația acestora nu mai are niciun secret. Cei doi așteaptă acum nașterea primului lor copil, iar iubita tehnicianului în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că această realizare reprezintă cel mai frumos cadoul pe care îl putea primi din partea actualului său partener de viață.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți”, a declarat şi Laurenţiu Reghecampf la începutul anului.

Fiica Anamariei Prodan lansează săgeţi otrăvite către Laurenţiu Reghecampf: „Domnul Reghecampf este departe de ce a fost”
Acuzată în termeni duri de Anamaria Prodan, Corina Caciuc se apără şi spune că marea ei bogăţie este chiar copilul care urmează să vină pe lume.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a declarat iubita lui Reghecampf, citată de Pro Sport.

Corina Caciuc ar fi de o lungă perioadă de timp iubita lui Reghecampf. Cei doi s-ar fi întâlnit în Dubai şi acum locuiesc împreună în Bănie. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască un copil la începutul lunii mai. Pe 7 februarie este programată prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Anamaria Prodan.

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc
De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.


loading...
Partenerii noștri