Amanta lui Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan: „O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux”

Mesaj incredibil al presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan i-a pronunţat numele într-un podcast.

15 ian. 2022, 19:25
Amanta lui Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan: „O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux”

Anamaria Prodan se află în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a decis să îşi părăsească soţia pentru amanta Corina Caciuc. Invitată la un Podcast, Anamaria Prodan a spus că soţul său ar fi avut mai multe amante.

Anamaria Prodan rupe tăcerea, e CUTREMUR în showbiz: „Dormeau în paturi separate”

Unul dintre numele pe care Anamaria Prodan le-a pronunţat a fost cel al Florentinei Raiciu. Aceasta ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf. Florentina Raiciu duce o viaţă de lux, iar imaginile postate pe reţelele de socializare întăresc acest lucru. Pe lângă imagini, presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf postează şi citate inspiraţionale.

„O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux, o femeie care iubeşte ar dormi şi pe scândură„, a fost mesajul postat de Florentina Raiciu.

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan i-a pronunţat numele Florentinei Raiciu, cea despre care s-a spus că a avut o relaţiecu antrenorul Universităţii Craiova.

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Mai multe declaraţii despre amantele lui Reghecampf, pe romaniatv.net:

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO

Florentina Raiciu, o singură reacție oficială în acest scandal
„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a fost reacția presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf pentru redacţia.ro. Florentina Raiciu a devenit celebră după ce a pozat în revista Playboy, dar a fost şi asistentă TV la Antena Stars. În trecut, Florentina Raiciu a avut probleme de greutate şi nu a avut mereu silueta perfectă. ”Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale, hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap, am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită.

Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui. Cu trecerea anilor, da, fac mai mult sport şi sunt atentă la ceea ce mănânc, încerc să mă odihnesc cât mai mult, să am o disciplină în ceea ce fac. Beau apă, nu fumez şi nu beau alcool, sucuri (doar ocazional), însă în viaţa mea am mai făcut şi greşeli. Sunt om, nu o păpuşă! Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori, nu trebuie toţi să ne încadrăm într-un anumit standard”, a spus Florentina în urmă cu mai mult timp.

 


loading...
Partenerii noștri