Amanta lui Reghecampf, party în Dubai cu devoratoarea de fotbaliști a Serbiei. Bomba-sexy care a spart casa unui star de la Real Madrid FOTO

Corina Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, a locuit o perioadă destul de lungă în Dubai, acolo unde a particpat la mai multe petreceri incendiare, la una dintre ele fiind însoţită de cea mai tare devoratoare de fotbaliști din Serbia.

19 oct. 2021, 10:50
Amanta lui Reghecampf, party în Dubai cu devoratoarea de fotbaliști a Serbiei. Bomba-sexy care a spart casa unui star de la Real Madrid FOTO

Amanta lui Reghecampf, party în Dubai cu devoratoarea de fotbaliști a Serbiei. Corina Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, a locuit o perioadă destul de lungă în Dubai, acolo unde a particpat la mai multe petreceri incendiare, la una dintre ele fiind însoţită de cea mai tare devoratoare de fotbaliști din Serbia.

Amanta lui Reghecampf, party în Dubai cu devoratoarea de fotbaliști a Serbiei

Corina Caciuc a locuit o bună perioadă de timp în Dubai, acolo unde, se spune, l-ar fi întâlnit prima dată pe soțul Anamariei Prodan. Tânăra s-a învârtit într-un anturaj de fete descurcărețe din Europa, venite în Dubai pentru a petrece. Una dintre fetele cu care Corina Caciuc s-a fotografiat la o astfel de petrecere se numește Dragana Banic, un model internațional de origine sârbă. Are tot 29 de ani, iar în urmă cu doi ani a reușit să-i spargă casa atacantului Luka Jovic, pentru care Real Madrid a plătit 60 de milioane de euro! Înainte să se combine cu Jovic, ea s-a iubit cu alți doi jucători în vogă din Serbia: Nemanja Radinojic de la Benfica Lisabona și Sasa Lukic de la Torino.

Amanta lui Reghecampf rupe tăcerea! Corina Caciuc, hărţuită pe internet: „Nici o poveste de iubire nu este zgomotoasă!”

Prietena Corinei a devenit celebră în Serbia după ce a participat la un reality-show numit „Cupluri”, în timpul căruia a recunoscut că a avut relații intime și chiar a făcut schimb de parteneri cu alte fete din casă, scrie wowbiz.ro.

Dragana Banic și Corina Bilcon au fost fotografiate împreună la o „petrecere cu perne”, care a avut loc în urmă cu 6 ani la un club VIP din Dubai. La eveneniment au participat mai multe modele, mai ales din România și Republica Moldova, precum și din Europa de Est, aflate la acel moment în Dubai.


loading...
Partenerii noștri