Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum Corina Caciuc FOTO

Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată în trei luni. Toată lumea aşteaptă acum ca antrenorul să divorţeze de Anamaria Prodan şi să-şi coninue viaţa alături de noua iubită.

15 oct. 2021, 18:37

Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă! Corina Caciuc este tinerică, frumușică și extrem de grijulie cu burtica de gravidă. Tocmai a fost surprinsă, pe stardă, de Cancan, iar imaginile o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan!

Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, a fost surprinsă în timp ce își satisfăcea poftele de gravidă. Dornică de a cumpăra o cafea bună, aceasta a mers cu bolidul său de lux la Starbucks, după care a mai avut câteva treburi de rezolvat. Amanta antrenorului de la CS Universitatea Craiova nu s-a machiat prea mult și chiar a mers pe nuanțe naturale, iar părul l-a prins într-o coadă lejeră. La un moment dat, tânăra a fost surprinsă în timp ce merge cu mâna pe burtica de gravidă!

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante a lui Reghe. Impresara a răbufnit: De mâine avem serial. Orice pentru soarele și promotorul familiei! – GALERIE FOTO

Corina Caciuc este însărcinată în 9 săptămâni, are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Amanta lui Laurenţiu Reghecampf este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Mai multe imagini cu Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, în exclusivitate pe Cancan.


loading...
Partenerii noștri