Amenda URIAŞĂ primită de un cuplu după ce şi-a făcut de cap într-o maşină

Un cuplu venezuelean a primit o amendă de 1.000 de euro, la sfârşitul unei proceduri judiciare de 11 luni, pentru că a întreţinut relaţii sexuale în maşină, a informat marţi parchetul venezuelean.

09 oct. 2013, 14:19
Amenda URIAŞĂ primită de un cuplu după ce şi-a făcut de cap într-o maşină

Totul a început în noiembrie 2012, atunci când „membri ai poliţiei municipale din Cabimas au observat mişcări suspecte într-un vehicul cu geamuri fumurii” staţionat într-un parc din această localitate din statul Zulia (nord-vest), a informat parchetul într-un comunicat potrivit Agerpres.

Citeşte şi Un CUPLU a fost FILMAT în timp ce făcea sex într-o MAŞINĂ, pe autostradă, în timpul MERSULUI VIDEO

Agenţii au inspectat maşina şi au observat un cuplu care comitea acte indecente„, iar cei doi au fost prinşi „în flagrant delict”, conform actului acuzării.

Rechizitoriul împotriva cuplului a fost redactat de noul procuror al regiunii, Daniel Alvarado, al cărui post fusese creat cu două luni în urmă. Tribunalul a găsit vinovat cuplul de „acte indecente” şi i-a condamnat pe cei doi la o amendă de circa 1.000 de euro, de trei ori mai mult decât salariul minim lunar.

Citeşte şi Vrei să faci sex în maşină? Iată ponturi şi poziţii, ca să nu te răneşti şi să nu fi arestat

Cu o populaţie de aproape patru milioane de persoane (15% din populaţia ţării), Zulia este unul dintre cele trei state cu cea mai ridicată rată de criminalitate din Venezuela.

 


loading...
Partenerii noștri