Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze incendiare. Impresara își anunță răzbunarea: „Va plăti în timp foarte scurt!”

Anamaria Prodan s-a aflat în centrul unui nou scandal când poze cu ea în ipostaze sexy au fost postate pe internet. Impresara a declarat că a găsit făptașul și deja și-a pus avocații la treabă.

03 dec. 2021, 13:16
Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze incendiare. Impresara își anunță răzbunarea: „Va plăti în timp foarte scurt!”

Anamaria Prodan s-a confruntat cu un nou scandal când pe internet au apărut poze cu ea în ipostaze extrem de sexy, pe care aceasta susține că i le-a trimis pe mail fostului soț, Laurențiu Reghecampf.

Sexy-impresara a declarat pentru SpyNews.ro că știe cine a dat publicității fotografiile care au bulversat imaginația fanilor. Anamaria Prodan o acuză pe Corina Bilcon, actuala amantă a lui Laurențiu Reghecampf, că a postat controversatele imagini și este hotărâtă să ia măsuri drastice cât mai repede.

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan: „Nu merită respectul nimănui. M-am săturat de mizeria lui”
Impresara amenință că a făcut deja plângere la poliție și și-a implicat avocații ca vinovatul să plătească cât mai scump.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro, potrivit SpyNews.ro.

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan: „Nu merită respectul nimănui. M-am săturat de mizeria lui”

Anamaria Prodan, goală pe Internet. Impresara este extrem de revoltată în urma apariţiei acestor imagini incitante şi bănuieşte cine a făcut publice fotografiile. Chiar dacă ea şi soţul ei sunt singurele persoane care au aceste imagini, dat de înțeles că actuala iubită a acestuia ar fi fost responsabilă de răspândurea lor în mediul online.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

Anamaria Prodan, un nou mesaj războinic după ce a fost dată în judecată de Corina Caciuc. „Nu iau lecții de la toate găinile care se cred vulturi!”

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal.

La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Spynews.ro .


loading...
Partenerii noștri