Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit: „Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă”

Anamaria Prodan a vorbit despre noul partener de viață. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre acesta.

30 dec. 2022, 15:49

Anamaria Prodan a dezvăluit cu cine și-a petrecut Crăciunul. Impresara are un nou iubit.  La scurt timp după petrecerea organizată de ziua ei, după ce a împlinit 50 de ani, Anamaria Prodan și-a luat cei trei copii și au plecat împreună la Dubai. După ce și-a etalat nurii pe plajele din Dubai, alături de fiica sa cea mare, Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o poză de familie.

Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copii, dar și de noul iubit. Impresara a primit un cadou valoros de la acesta.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată! Ce spune despre noul iubit în comparație cu Reghecampf

Impresara a dezvăluit și ce așteptări are de la 2023 și că anul 2022 a făcut-o mult mai puternică.

„Superb (n.r. am petrecut Crăciunul) alături de prietenii mei, finii mei, oamenii dragi mie, copii mei de vis. Am petrecut liniștiți, fericiți, plini de speranță și anul care vine ne va aduce mai multe bucurii, sănătate și tot ce am visat vreodată.

Căci suntem niște oameni minunați, care merităm, care ne rugăm la Dumnezeu să ne dea exact ce crede el că merităm. Eu sunt fericită, împlinită și nu îmi doresc nimic mai mult! Am tot ce am visat și sunt foarte liniștită și împlinită cu tot ceea ce mi s-a întâmplat frumos în viață”,  a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, recent.

Anamaria Prodan a dezvăluit acum, la 15 ani de la despărțirea de Tibi Dumitrescu, primul ei soț, cum l-a anunțat că vrea să divorțeze. ”Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală.

Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare, așa cum își dorește el.(…) Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita.”, a povestit Anamaria Prodan, într-un podcast.

Citiți și: Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!

Anamaria prodan a primit un cadou de milioane de la noul iubit

Impresara a împlinit 50 de ani pe data de 17 decembrie și a primit de la noul iubit două telefoane de lux placate cu diamante. Fiecare dintre ele costă 100.000 de euro, iar impresara a împărtășit asta cu fanii. Anamaria încă se află în Dubai, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, unde au fost întâmpinați de noul ei iubit.

 

Reghecamf, poza cu noua familie

Reghecampf a revenit recent în țară, de la echipa sa de club, Neftchi Baku, pentru a petrece sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou, alături de noua sa familie, de iubita sa și de copilul lor. Reghecampf a sosit în România în cursul zilei de 24 decembrie, în Ajun, după ce a încheiat anul cu o victorie. Echipa de fotbal pe care o pregătește, în Armenia, Neftchi Baku, a câștigat cu scorul 3-0 împotriva celor de la Shamakhi.

A fost întâmpinat, la aeroport, de jurnaliști, însă a refuzat să discute cu ei, clătinând din cap și ignorând întrebările care i-au fost puse. Și-a continuat drumul în grabă, ca să ajungă cât mai repede alături de cei dragi.

Odată ajuns acasă, antrenorul a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a iritat-o, cu siguranță, pe Anamaria Prodan, fosta sa soție. În imagine, Laurențiu Reghecampf apare alături de iubita sa, Corina Caciuc, și de fiul lor, lângă un brad de Crăciun, frumos împdobit.