Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? Mesajul postat pe Instagram: „Iubirea mea”

Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? În ultima vreme, cei doi au fost pe primele pagini după ce antrenorul Universităţii Craiova a anunţat divorţul de impresară. Un rol important l-a avut şi Corina Caciuc, amanta bărbatului.

06 dec. 2021, 09:58
Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? Mesajul postat pe Instagram: „Iubirea mea”
Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf?

Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? Impresara pare să fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce priveşte scandalul cu soţul ei.

Recent, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care arată tuturor că se se mândreşte cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Tânăra de 21 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi joacă baschet în Statele Unite, pentru Cal Poly.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan: „Nu merită respectul nimănui. M-am săturat de mizeria lui”

Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf?

Iubirea mea, Sarah! E îngerul meu. Sunt mândră de fiica mea. Te iubesc enorm!„, a scris Anamaria Prodan la postare.

Anamaria a dezvăluit că este pregătită să îşi caute fericirea în afara României. Este hotărâtă să se mute în Statele Unite, alături de copiii ei. „Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan, după ce Laurenţiu Reghecampf i-a cerut divorţul.

Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze intime

Anamaria Prodan s-a confruntat cu un nou scandal când pe internet au apărut poze cu ea în ipostaze extrem de sexy, pe care aceasta susține că i le-a trimis pe mail fostului soț, Laurențiu Reghecampf.

Impresara amenință că a făcut deja plângere la poliție și și-a implicat avocații ca vinovatul să plătească cât mai scump.

Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.


loading...
Partenerii noștri