Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Reghecampf şi amanta Corina. „Alegerile ieftine te costă scump!”

Anamaria Prodan a reacţionat în forţă după ce Laurenţiu Reghecampf şi-a asumat oficial relaţia cu Corina Caciuc. În presă au apărut deja primele imagini cu cei doi îndrăgostiţi, iar sexy.impresara a luat foc!

15 oct. 2021, 23:38
Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Reghecampf şi amanta Corina. „Alegerile ieftine te costă scump!”

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Sexy-impresara a reacţionat după ce vineri, 15 octombrie 2021, în presă au apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc, iubita sa.

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Reghecampf şi amanta Corina

Anamaria Prodan a anunțat că luni va comunica tuturor decizia familiei cu privire la soțul său, Laurențiu Reghecampf. „Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Sexy-impresara a distribuit şi un mesaj cu trimitere directă la soţul ei: „În viaţă, alegerile ieftine te costă mult”.

Primele imagini cu Reghecampf și Corina Caciuc. Cei doi şi-au asumat oficial relaţia FOTO

Divorţ în America şi avocat celebru

Acum câteva zile, Anamaria Prodan anunţa că îi va lăsa pe avocatul Don Schiller şi pe consilierul Dan Shomon să facă acest lucru. Sexy-impresara e cetăţean american de mai bine de 18 ani, iar în cazul unui eventual divorţ ea va fi reprezentată de cunoscutul avocat Don Schiller, cel care a reprezentat-o şi pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002. Anamaria Prodan a găsit un real sprijin şi în Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama. „Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă. „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”


loading...