Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!” VIDEO

Anamaria Prodan a sărbătorit în stil mare noul statut de femeie liberă și s-a distrat pe cinste cu prietenii apropiați la un chef cu lăutari.

22 nov. 2022, 19:24

Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. Impresara nu a intrat în posesia actelor de divorț, care s-a pronunţat, sâmbătă, 19 noiembrie, dar a ieşit să sărbătorească statutul de femeie liberă, împreună cu cei mai apropiați prieteni, la un local din Buftea. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!”, a strigat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna

Anunțul divorțului oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcut, sâmbătă, 19 noiembrie, după ce instanța de la Judecătoria Buftea a decis să admită cererea antrenorului și să pronunțe separarea oficială între cei doi. „E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sămbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficial nimic până la ora asta”, a comentat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. „La vremea potrivită, va înapoia jumătate!”

La rândul lui, avocatul Anamariei Prodan a anunțat că așteaptă hotărârea oficială din parea instanței, după care se va face apel: „Orice decizie va lua instanța, dacă e spre binele clientei mele va fi ok, dacă nu, vom face apel. Avem încă două căi de apel!”.