Anamaria Prodan a sărit la bătaie. Ce i-a făcut unui TikToker român

Anamaria Prodan a sărit la bătaie. Impresara este cunoscută ca fiind o fire impulsivă, de-a lungul timpului a fost implicată în diverse scandaluri, în care a avut de-a face și cu violența fizică.

23 ian. 2023, 22:04
Anamaria Prodan a sărit la bătaie. Ce i-a făcut unui TikToker român
Anamaria Prodan a sărit la bătaie

Anamaria Prodan a sărit la bătaie. Recent, au apărut câteva imagini pe Internet care au lăsat internauții fără grai. Din fericire, totul a fost regizat, iar fanii s-au amuzat copios atunci când l-a luat la palme și pumni pe o vedetă de pe Tik Tok.

Citește și: Anamaria Prodan aruncă săgeți către Laurențiu Reghcampf: „Valorez cât două de 22 de ani!”

Anamaria Prodan a sărit la bătaie

Atât Valentin Căprariu, cât și Anamaria Prodan, au postat pe Instagram un videoclip amuzant. Cei doi s-au ,,bătut” cu bulgări de zăpadă și s-au împins, iar mai apoi doar Tik Toker-ul a reușit să se bucure de o formă făcută din bulgări. Vedeta nu l-a lovit la propriu pe bărbat, ci doar în glumă, pentru amuzamentul internauților care cu siguranță au început imediat să râdă

Atunci când te joci cu Anamaria Prodan”, este mesajul scris de impresară, pe pagina sa de TikTok.

@anamariaprodan17 Cand te joci cu Anamaria Prodan ❤️❤️❤️🤣… @V A L E N T I N O ♬ original sound – Anamaria Prodan

Câți bani face Valentin Căprariu din TikTok

Valentin Căprariu a mărturisit că celebritatea din mediul online are beneficii financiare importante. Chiar dacă a menționat că nu are același venit în mod constant, TikTokerul care s-a „bătut” cu Anamaria Prodan a dezvăluit suma aproximativă pe care o câștigă lunar.

Celebrul TikToker a precizat că majoritatea banilor se fac din live-uri pe TikTok și, astfel, cu cât faci mai multe cu atât ai șansa să ajungi la mii de euro câștigați pe lună. În cazul lui este vorba despre o sumă la care bugetarii doar visează, potrivit declarațiilor lui Valentin.

Ce câștig pe live-uri, aia sunt banii. Dacă faci un milion de puncte săptămânal, ar veni 5.000 de dolari. Nu prea fac, rareori fac un milion pe săptămână. (…) Cred că faci și 10.000 de euro pe lună, dar trebuie să faci li live-uri multe.”, a mărturisit Valentin Căprariu pentru Antena Stars.