Anamaria Prodan a schimbat yala de la Snagov: „Să facă bani de la 0 cu amanta, că eu aşa l-am luat”. Reghe, atacat şi de fiica Anamariei Prodan

Instalată în funcția de conducător la Academica Clinceni, Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și-a intrat în rolul de oficial al echipei şi a acordat un prim interviu în care a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa ilfoveană.

05 ian. 2022, 14:44
Anamaria Prodan a schimbat yala de la Snagov: „Să facă bani de la 0 cu amanta, că eu aşa l-am luat”. Reghe, atacat şi de fiica Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început războaiele înainte sentinţeii privind divorţul. Mai e doar o lună până când cei doi vor apărea în fața magistraților. Până atunci, impresara pune, din nou, tunurile pe fostul soț, Laurențiu Reghecampf. După ce a introdus două plângeri penale pentru furt la adresa fostului soț, dar și una pe numele amantei acestuia, Corina Caicuc, impresara a schimbat și yala de la ușa vilei sale de la Snagov. Surse din preajma fostului cuplu Prodan-Reghecampf au dezvăluit, pentru Click!, că impresara se teme să nu-i fie sustrase și alte obiecte de valoare din casă.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la ZERO, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Surse din apropierea fostului cuplu Prodan-Reghcampf au mai dezvăluit că, nici cu ocazia Sărbătorilor, antrenorul Universității Craiova nu a venit să-și vadă copiii, nici măcar pe Laur junior, alias Bebeto. Mai mult, antrenorul le-ar fi transmis fiicelor Anemariei Prodan, Sarah și Rebeca, să nu-l mai caute!

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a mai declarat impresara, pentru Click!.

Anamaria Prodan (49 de ani) trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat, între timp, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf. Apoi impresara a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf și alta pe numele Corinei Caciuc.

Fiica Anamariei Prodan nu a ezitat, însă, să trimită o săgeată otrăvită şi către viitorul fost soţ al mamei ei, Laurenţiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf

Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect.

Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre„, a spus Rebecca Dumitrescu pentru publicaţia poloneză Transfery Info.

În vârstă de 22 de ani, Rebecca este fiica Anamariei Prodan din prima căsătorie, cea cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, şi este un model internațional de succes, defilând pentru mai multe case de modă importante din lume.

Tânăra nu se află pentru prima dată în postura de conducător al unui club de fotbal, ea mai având la activ şi conducerea FC Hermannstadt.

Citeste si Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul misterios alături de care şi-a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan, finanțator al clubului Academica Clinceni

Anamaria Prodan a decis să se implice financiar la ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni. „Mișcarea” a fost consemnată de presa italiană.

Fostul preşedinte de la Hermannstadt a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din Liga 1, iar o linie directă a fost deschisă către Italia. Anamaria Prodan ţinteşte trei fotbalişti din Italia. Aceştia sunt Matteo Ardemagni, care părăseşte Frosinone, Lollo, de la Bari, şi Rizzo, de la Pescara.

Totul e în desfăşurare, Anamaria Prodan e serioasă. Academica Clinceni are planuri ambiţioase de viitor”, a scris Tuttomercatoweb.com.

Citeste si Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se MILOGEA să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”


loading...
Partenerii noștri