Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct!

Anamaria Prodan a fost protagonista unui incident şocant acum doi ani, când l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, pe atunci antrenor la Astra Giurgiu. S-a speculat că gestul a fost unul de gelozie al sexy-impresarei, care ar fi avut o relaţie extraconjugală cu cel poreclit "Chirurgul".

20 oct. 2021, 10:42
Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct!

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a eliminat orice speculație în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct!

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost bănuiţi că ar avea o relație de iubire, însă sexy-impresara a declarat de mai multe ori că nu este adevărat.  Pentru a-și argumenta răspunsurile, Anamaria Prodan nu a ezitat să ofere un exemplu, astfel a explicat că dacă ar avea o relație cu cineva nu l-ar bate în public! „Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind… Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună? La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre noul ei iubit. Cine este misteriosul prinț din Dubai

Dan Alexa a declarat recent că îi este foarte recunoscător Anamariei Prodan pentru ajutorul primit în toți acești ani, respectând-o pentru profesionalismul de care dă dovadă, de fiecare dată. Potrivit spuselor antrenorului, sexy-impresara i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani!