Anamaria Prodan, adevăruri dureroase despre divorț: „Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”

Anamaria Prodan a scos la iveală într-un interviu pentru PRO TV detalii dureroase cu privire la divorțul anului dintre impresară și Laurențiu Reghecampf.

30 oct. 2021, 14:03
Anamaria Prodan, adevăruri dureroase despre divorț: „Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în centrul atenției în ultimele luni din cauza separării cu scandal dintre cei doi.

Cuplul a divorțat până la urmă, iar antrenorul i-a dat o ultimă lovitură fostei soții, când acesta a decis să-și întemeieze o nouă familie cu o femeie cu 13 ani mai tânără, Corina Caciuc, care este însărcinată cu copilul lui Reghe.

Recent au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața antrenorului de la CSU Craiova, care ar fi avut o amantă încă din anul 2017. Pe care a cunoscut-o, potrivit unui jurnalist de la Strict Secret, în timpul unor petreceri „deocheate” care aveau loc în Dubai.

Ipoteză ŞOC în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Se vor împăca foarte repede. Pentru ce trăieşti, altfel?”

Anamaria Prodan discutat detalii extrem de personale în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru PRO TV. Impresara a vorbit despre impactul pe care l-a avut mediatizarea problemelor de cuplu dintre ea și Reghecampf.

„În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan despre Corina Caciuc: „Nu am să pronunț numele acelei fete”

Anamaria Prodan a comentat și despre faptul că Reghecampf ar fi avut o relație cu amanta Corina Caciuc, încă din 2017.

„Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.

Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva.” a declarat cu vehemență impresara.

INTERVIU EXCLUSIV. Anamaria Prodan aruncă bomba despre divorţul de Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi şi cine este de vină

Anamaria Prodan a comentat și situația financiară a familiei și zvonul potrivit căruia Reghecampf ar fi blocat accessul fostei soții la fondurile din Dubai. Impresara a menționat că refuză să creadă așa ceva, iar întreaga situație se va decide în instanță.

„Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Din afară, pare că Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă.  Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru.”, a pecizat Anamaria Prodan.

 


loading...
Partenerii noștri