Anamaria Prodan, atac suburban pe TikTok la adresa lui Reghecampf. „Devine prost de pute!” VIDEO

Anamaria Prodan continua disputa verbală cu Laurenţiu Reghecampf, cu mai puţin de o luna înaintea primului termen al divorţului. De data aceasta, sexy-impresara a lansat un atac suburban la adresa celui care îi este încă soţ!

10 ian. 2022, 11:59
Anamaria Prodan, atac suburban pe TikTok la adresa lui Reghecampf. „Devine prost de pute!” VIDEO
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. Sexy-impresara nu poate trece peste faptul că a fost părăsită şi că, mai mult, soţul ei aşteaptă un copil de la o altă femeie.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Devine prost de pute!”

După ce l-a atacat dut pe Instagram, în presă şi în câteva apariţii la TV, Anamaria Prodan a mutat războiul cu Laurenţiu Reghecampf pe TikTok. Sexy-impresara s-a filmat în timp ce lansa un mesaj suburban la adresa soţului ei. „Când amanta vrea să devină deşteaptă, soţul devine prost de pute!”, a spus Anamaria Prodan, trimiterea la cuplul Corna Caciuc – Laurenţiu Reghecampf fiind evidentă!

„Acum, că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp”, spunea Anamaria Prodan acum câteva zile.

@anamariaprodan17♬ original sound – Anamaria Prodan

 

Anamaria Prodan, desfiinţată de soţia unui fotbalist. „Gura mică, totul e fake, de la titulatura de patron până la haine, bijuterii ceasuri”. UPDATE. Anamaria Podan: „Sunt nr. 1!”

După ce a introdus două plângeri penale pentru furt la adresa soțului ei, dar și una pe numele amantei acestuia, Corina Caciuc, sexy-impresara a schimbat și yala de la ușa vilei sale de la Snagov, de teamă să nu-i fie sustrase și alte obiecte de valoare din casă! „Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la zero, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf! Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei! Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat, recent, Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri