Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani în plin proces de divorţ: suma este imensă!

Anamaria Prodan trece prin momente dificile după ce Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ, iar amanta sa, Corina Caciuc, a confirmat că este însărcinată. Acum, sexy-impresxara este citată în fața judecătorilor, marți, în procesul deschis chiar de ea împotriva fotbalistului Dennis Man.

21 oct. 2021, 10:20
Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani în plin proces de divorţ: suma este imensă!

Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Anamaria Prodan trece prin momente dificile după ce Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ, iar amanta sa, Corina Caciuc, a confirmat că este însărcinată. Acum, sexy-impresxara este citată în fața judecătorilor, marți, în procesul deschis chiar de ea împotriva fotbalistului Dennis Man.

Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani: suma este imensă!

Anamaria Prodan este citată, marți, în fața instanței, în dosarul în care a cerut daune de 350.000 de euro! Dennis Man, fotbalistul pe care l-a dat în judecată, ar putea să nu ajungă, fiindcă ar fi bolnav de COVID-19!

Transferul anului: Dennis Man, la Parma pentru 13 milioane de euro. Scandal între impresari

Anamaria Prodan a deschis procesul în urmă cu jumătate de an, însă prima înfățișare va avea loc abia săptămâna viitoare. Scandalul a izbucnit după ce Dennis Man, care avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, a fost transferat de la FCSB la FC Parma, pentru suma 13 milioane de euro, de firma lui Ioan Becali. Pentru că, astfel, nu a primit comisionul cuvenit, l-a dat în judecată pe Dennis Man, solicitând daune în valoare de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man şi-a luat cel mai tare avocat din Europa

„Contractul conține o clauză de reziliere valabilă în oglindă: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!” a spus Anamaria Prodan. „Dennis Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii FCSB, un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Ioan Becali.


loading...