Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”

Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe. Impresara se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf şi continuă să îl atace, atât pe el, cât şi pe Corina Caciun, femeia care urmează să îl facă tată pe antrenorul Universităţii Craiova.

21 dec. 2021, 12:15
Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”
Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe

Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe. Sărbătorile se anunță triste pentru Bebeto, care nu și-a văzut tatăl decât 10 minute în opt luni de când antrenorul a părăsit domiciliul conjugal.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că are un nou iubit. Mesaj de ultimă oră pentru presa tabloidă!

Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe

Impresara dă vina pe amanta Corina Caciuc, care nu l-ar lăsa pe Reghe să îşi vadă copilul şi nici să îşi ajute familia.

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței.

Nu vrea sa-l mai vadă pe tatăl lui. Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni, mândri și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt!

Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov, nu are voie să-și ajute familia. Amanta are familie numeroasă și, dacă a prins gâsca, o jumulește bine. Și ea, și familia ei. Asta până când organele abilitate îi vor întreba rudele sărace de la țară de unde au avut bani sau de la cine să-și ia case și mașini“, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Sexy-impresara a explicat de unde provine averea fabuloasa cu care a patruns in topul celor mai bogati romani.

Locul 141? Ahhh! Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro, făcând aluzie la plângerile penale pe care le-a depus, de curând, împotriva lui Laurenţiu Reghecampf şi a iubitei acestuia, Corina Caciuc.


loading...
Partenerii noștri