Anamaria Prodan demonstrează că își trăiește viața la maximum, ca femeie fără „obligații”! Mesajul ascuns pentru Reghe postat pe Instagram VIDEO

Anamaria Prodan este cunoscută ca o femeie determinată și pătimașă. În ciuda divorțului de Laurențiu Reghecampf, impresara demonstrează că se bucură din plin de noul statut de femeie fără "obligații".

28 oct. 2021, 22:43
Anamaria Prodan demonstrează că își trăiește viața la maximum, ca femeie fără „obligații”! Mesajul ascuns pentru Reghe postat pe Instagram VIDEO

Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț extrem de dureros de Laurențiu Reghecampf, care a decis să-și întemeieze o nouă familie alături de o femeie cu 17 ani mai tânără, pe nume Corina Caciuc.

În ciuda momentelor dificile prin care a trecut și despărțirii de Reghe care s-a desfășurat precum o telenovelă atât pe social-media cât și în publicațiile online, Anamaria Prodan demonstrează că este o femeie puternică care știe să meargă mai departe și să evolueze.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram un filmuleț în care se află în mașina ei de lux și se distrează alături de câțiva prieteni în timp ce fredonează cu multă pasiune melodia ce răsuna din boxele autoturismului, semn că începe să-i placă noul statut de femeie liberă, fără obligații.

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB, bun de plată!

E posibil ca sexy-impresara să transmită un mesaj secret lui Reghe prin intermediul piesei cântate de legendara Cher, ale căror versuri s-ar traduce sugestiv: „Sunt îndeajuns de puternică să trăiesc fără tine!”.

Din momentul în care a divorțat de Laurențiu Reghecampf, cariera Anamariei Prodan a fost pe o pantă ascendentă. Aceasta a lansat două volume autobiografice intitulate „Da, sunt cea mai bună!”, precum și o carte dedicată mamei sale Ionela Prodan. De asemenea Anamaria Prodan a avut și câteva apariții televizate la emisiuni precum „La Măruță” sau „Teo Show” unde a vorbit deschis despre problemele sale personale.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe? Noi dezvăluiri făcute de impresară: „Vreau să rămân prietenă cu Laur”

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe? Impresara a mărturisit că a trecut peste scandalul divorţului şi se află în perioada de acceptare. Mai mult decât atât, îşi doreşte să rămână prietenă cu Laurenţiu Reghecampf, dacă şi el o să vrea acelaşi lucru.

„Am depăşit momentele grele din viaţa mea zâmbind, plină de optimism. Am înţeles că în viaţa asta, Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi îţi dă ca tu să înţelegi că meriţi mult mai mult.

Cel mai greu moment a fost pierderea mamei mele şi al tatălui meu, în rest, totul este… ceva care vine în viaţa ta cu un anumit scop şi ceva pe care tu trebuie să-l înţelegi dacă eşti evoluat, şi ceva ce trebuie să aplici foarte tare pentru că eu am înţeles un singur lucru, dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se aşează nimeni niciodată.

Eu am mai divorţat o dată şi nu a ştiut nimeni pe pământ şi nu au apărut amante, copii, şi niciun fel de mizerii. Asta ţine de educaţie foarte tare. Eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr, educaţia pe care mi-au dat-o părinţii mei este atât de solidă.

Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu. Toată viaţa mea am rămas prietenă cu toţi oamenii care şi-au dorit lucrul acesta. Eu am învăţat să iert, fiind o persoană foarte evoluată şi sunt foarte mândră. Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când mi-a murit mama, când mi-a murit tatăl.

Nu aş schimba nimic în viaţa mea, poate aş fi doar foarte atentă, aş ţine ochii foarte deschişi, ca nu cumva cineva să trădeze ani şi eu să nu realizez. Întotdeauna am ţinut cont de părerile lui, l-am făcut să se simtă foarte bărbat, chiar dacă sunt o femeie de fier, aşa cum spuneţi voi„, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.


loading...