Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie! Da, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc!”

Silvana Peng, mama fostei gimnaste Asiana Peng, actuala iubită a lui Luca Reghecampf, a atacat-o dur pe Anamaria Prodan, la doar o zi după ce desfiinţase cuplul Corina Caciuc - Laurenţiu Reghecampf!

17 ian. 2022, 21:10
Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie! Da, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc!”

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. Silvana Peng i-a făcut cu ou şi cu oţet pe Corina Caciuc şi laurenţiu Reghecampf, temându-se de faptul că actuala iubită a antrenorului intenționează să profite de numele copiilor ei în firma în care aceștia lucrează împreună. Asiana Peng şi Luca Reghecampf sunt asociaţi ci Corina Caciuc într-o firmă cu activitate în China.

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie!”

Acum, Silvana Peng a pus tunurile şi pe Anamaria Prodan. „Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri. Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva! Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Reghecampf, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng: „E jocul dezgustător al fostei mele soții”

Silvana Peng a declarat că intenționează să își deschidă în curând o firmă împreună cu copiii ei, deja implicați într-o afacere împreună cu Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. „Eu am deja o firmă de turism care se ocupă cu venitul turiștilor din China în România, așa am zis eu că îmi promovez țara. Doar că în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, activitatea firmei s-a redus până aproape de zero. Pentru copilul tău ai responsabilități până când închizi ochii. Eu, pentu copiii mei, m-am mutat din Caransebeș în Deva, iar din Deva m-am mutat la Corbeanca, la 25 kilometri de Izvorani. Mi-am dat demisia din dăscălime, pentru că la Deva eram profesoară și tot așa. Legat de copii, nu cred că-n viața asta ține doar de a-i face și după ce i-ai călăuzit un timp nu mai contează nimic. Eu cred că orice om, pe lângă bani, simte nevoia de iubire, de a împărtăși reciproc unele lucruri cu cei dragi, eu așa văd lucrurile”, a mai spus Silvana Peng.

Corina Caciuc, în lenjerie intimă. Anamaria Prodan a făcut publice imaginile: „Ca să se liniştească Reghe”


loading...
Partenerii noștri