Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu!”

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Laurenţiu Reghecampf după ce acesta a depus actele de divorţ şi şi-a asumat public relaţia cu Corina Caciuc, care este deja însărcinată!

22 oct. 2021, 08:08
Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu!”

Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”. Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Laurenţiu Reghecampf după ce acesta a depus actele de divorţ şi şi-a asumat public relaţia cu Corina Caciuc, care este deja însărcinată!

Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”

Laurențiu Reghecampf a evitat să mai ofere și alte reacții ulterioare, dar soţia sa l-a atacat de mai multe ori, inițial pe conturile de socializare, apoi în cadrul emisiunilor mondene sau prin declarații făcute pentru diferite publicații online. Din acest scandal nu putea lipsi nici Gigi Becali, care declarase în urmă cu ceva timp că e dispus să îi fie naș lui Laurențiu Reghecampf, dacă antrenorul decide să se însoare după ce divorțează de Anamaria Prodan!

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

„Nașul Gigi Becali? Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu! Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi Becali că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi Becali face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus. Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul”, a spus Anamaria Prodan pentru VIVA!.

Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. „Doamne, miluiește-mă!”

Între timp, omul de afaceri Adrian Thiess s-a oferit și el să fie naș, dar pentru copilul încă nenăscut al lui Laurențiu Reghecampf și al noii sale iubite, Corina Caciuc. „Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thies.

Anamaria Prodan a ironizat și declarațiile acestuia, afirmând că dacă Adrian Theiss va fi naș, atunci ea va fi nașa copilului lui Reghecampf!


loading...