Anamaria Prodan a băgat groaza într-o „fată de oraș” care umbla cu Reghecampf: „Acolo o cantonase. Am înțeles că ei îi era frică de mine!”

Anamaria Prodan a povestit despre cum a aflat despre una dintre fostele amante ale lui Reghecampf, superba Florentina Raiciu, pe care antrenorul ar fi întâlnit-o în Dubai.

23 ian. 2022, 18:21
Anamaria Prodan a băgat groaza într-o „fată de oraș” care umbla cu Reghecampf: „Acolo o cantonase. Am înțeles că ei îi era frică de mine!”

Anamaria Prodan a declarat în podcastul lui Codin Maticiuc că fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf a avut mai multe relații extraconjugale.

Vedeta susține că are dovezi că soțul ei ar fi înșelat-o cu mai multe
„fete de oraș”, printre care și  Florentina Raiciu, tânără cu care Laurențiu Reghecampf a avut o relație înainte să fie cu Corina Caciuc.

Impresara a declarat că Reghecampf a înșelat-o de cel puțin opt ani cu mai multe amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Anamaria Prodan a scris numele lui Laurențiu Reghecampf prin toată casa. „Peste tot este sculptat. E blazonul familiei”

Potrivit Anamariei Prodan, antrenorul i-ar fi oferit bani Florentinei Raiciu pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Impresarul a vorbit și în urmă cu câteva zile despre cea care a pozat și într-o revistă pentru adulți. Florentina i-ar fi dat bătăi de cap lui Reghecampf.

Reghe, şantajat de Corina Caciuc. Declaraţiile făcute de Anamaria Prodan: „Îl învăța cum să divorțeze, am toate discuţiile”

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, spunea atunci Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri