Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante a lui Reghe. Impresara a răbufnit: De mâine avem serial. Orice pentru soarele și promotorul familiei! – GALERIE FOTO

Anamaria Prodan a venit cu o serie de poze și informații despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf.

15 oct. 2021, 05:27

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante. Impresara a primit din partea fanilor mai multe poze cu cea pentru care Reghe ar fi depus actele de divorț. Personajul prezentat de aceștia nu are nicio legătură cu tot ce s-a vehiculat în presă pâbă acum, iar femeia nu ar fi nici pe de parte afaceristă și modul în care arată este total diferit.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante a lui Reghe. Impresara a răbufnit: De mâine avem serial. Orice pentru soarele și promotorul familiei!

„Ce noroc mare aveți cu mine dragi jurnaliști 🤣Va chinuiți de atâta vreme sa găsiți “ diva care seamănă cu mine “🤣si e amanta sotului meu ! La sex si puțin de sub glezna in jos :)))! Va tot întrebam dacă aveți dovezi 🙂 dacă știți cine este ! Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze , povestiri , cimilituri 🤣🤣🤣! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE , si pe care voi nu știți de unde sa o luați , știți ca e gura de aur ! Ok !dar cine este sau de unde este cum si ce face… știți?ia sa verificăm puțin ! Lecție de jurnalism !
1.Pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru 🤣

2. Afacerista Caciuc ? Mama mea 🤣🤣🤣un jurnalist se documentează înainte sa scrie prostii nu? Ce afacere de milioane ? De mâine avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusa amanta gravida 3.ce promovam noi sau pe cine? Numai non valori?
4.ați vorbit cu Rotaru daca vrea sa fie nas de cununie ? Pai Rotaru nu se mai respecta ?! Familia Rotaru promovează ideea de familie !Nu cununa presupuse amante cu antrenorii de la echipa ! 5.THIESS face Glume si trimite mesaje celor din presa ( văzute de mine ) arunca oase in aer ca la dresaj de câini si mulți sar sa le prindă din zbor !🤣🤣🤣of sunt prea fine glumele lui Adrian🤣!Nu v-am declarat ca botezam amândoi ? Pentru Soare orice 🤣De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți 🙂 doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat! Ce facem ? Ii facem de Rușine ? Nuuu! Verificăm întâi ok ? 😍Luam punct cu punct 😀…se face mare ! Tot ce primim verificăm ca așa fac jurnaliștii mari ! Verificăm la 3 surse Ok ?”, a spus impresara.

„Cum eu sunt SPECIMEN UNICAT , facem ceva unicat ❤️❤️❤️ancheta impreuna ! ❤️❤️❤️”, a mai adăugat impresara într-un comentariu pe Instagram.

”De ce facem asta ? Pentrut ca soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci EL REGHE E SOARELE SI PROMOTORUL FAMILIEI ! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune SOARELE NOSTRU ! DECI AMANTE GRAVIDE IN 3 luni ,6,2,9 nu au cum sa existe nu? DACĂ SOȚUL MEU PROMOVEAZĂ FAMILIA SI O RESPECTA SI ESTE SFANTA ATUNCI ÎMPREUNA TREBUIE SA VEDEM SI SA GĂSIM VIERMIȘORII CARE STRICA MĂRUL CEL FRUMOS SI SĂNĂTOS ❤️❤️❤️”, a mai spus ea.

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorţul. Ce mesaj i-a transmis Reghe: „Acum 10 minute ne-a sunat”
 


loading...