Anamaria Prodan, în braţele unui bărbat celebru: „El este numărul unu!”

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Gabi Tamaş, fotbalistul care a semnat în această vară cu Petrolul. Imaginea postată de agentul de jucători, alături de fundaşul de 38 de ani, a devenit imediat virală, mai ales că sexy-impresara a anunţat că abia aşteaptă să se încheie divorţul pentru a-şi prezenta oficial noul iubit.

06 iul. 2022, 00:58

Anamaria Prodan este agentul lui Gabi Tamaş, cel care a impresionat în ultimul sezon din Liga 1. A avut evoluţii extrem de apreciate şi nu ia în calcul să se retragă. E gata să îi ajute pe „lupi” în primul sezon după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Anamaria Prodan s-a dus la Ploieşti şi s-a întâlnit la un restaurant cu Tamaş. Cei doi au făcut o poză, care a fost postată de cunoscutul impresar pe reţelele sociale.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe. Cum încerca să-i spele imaginea, după ce era fotografiat „prin păduri cu altele”

„El este numărul unu! Este cel mai bun jucător”, a fost mesajul care a însoţit imaginea. Postarea a adunat 2000 de aprecieri încă din prima oră.

La numai câteva minute după ce a fost făcută publică poza, Gabi Tamaş a comentat. Acesta i-a răspuns Anamariei cu patru emoji care înfăţişau inimi.

Nu este pentru prima dată cânt Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş se afişează împreună. Agentul de jucători a pus şi în trecut imagini cu internaţionalul român. „Dacă admiraţi 2 valori… alea suntem noi . Gabi Tamaş, fotbalist fără pereche! De departe nr 1! Love u GABI”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Gabi Tamaş, replică virală: „Nici când eram mic nu am băut apă plată!”

Gabriel Tamaş tocmai oferise o nouă replică virală. Într-un dialog avut pe reţelele de socializare cu un prieten, Tamaş i-a spus, în glumă, că nici când era mic nu a băut apă plată.

Delia, martoră la tragedia din Alpi: „A fost o decizie de ultim moment să mergem pe acel gheţar”

Totul a pornit de la o postare pe care Gabriel Tamaş a avut-o pe Instagram. Acesta era la o masă, alături de doi prieteni. La postarea respectivă a comentat şi un prieten virtual al fundaşului de la Petrolul. „Mai uşor cu apa plată, bro”, a fost sfatul pentru Tamaş. Acesta a reacţionat imediat. „Nici când eram mic nu am băut apă plată!”, a glumit Tamaş cu prietenul său.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB a aflat, în luna mai, că trebuie să-i plătească impresarei 350.000 de euro. Man avea posibilitatea să facă apel la Tribunal, în termen de 30 de zile. Anamaria Prodan a sărbătorit pe rețelele sociale victoria de la Tribunal, în fața lui Dennis Man. Chiar dacă decizia nu este finală, soția lui Laurențiu Reghecampf a scris un mesaj de impact în care anunță „dreptate pe toate liniile”.

„Găsirea și promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experiență, multă muncă și dedicație. Am fost și sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede că poate păcăli oamenii și culege roadele muncii mele, să se mai gândească o dată. Nu contează ca e soț, membru al familiei, prieten sau iubit!

Cine greșește, plătește în fața legii! Și mai ales în fața mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocați Barna Bolonyi și Stelian Mic. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. Mulțumesc Oleg Burlacu pentru tot ceea ce faci în procesele cu răposatul Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.