Anamaria Prodan: „Laur mă va iubi toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu!”

Anamaria Prodan a vorbit despre legătura existentă între ea și fostul său soț, punctând că nimeni nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf mai bine decât o face ea.

06 iun. 2023, 09:15
Anamaria Prodan: „Laur mă va iubi toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu!”
Anamaria Prodan și Reghe, față în față

Anamaria Prodan nu-l poate uita pe Laurenţiu Reghecampf.  Impresarul FIFA a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul său soț, alături de care are un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Junior, dezvăluind că acum se înțeleg mult mai bine. Cei doi s-au certat după anunțul despărțirii, în urma imaginilor apărute cu antrenor alături de noua sa parteneră, Corina Caciuc, ajungându-se și la violență fizică în stradă.

Marea împăcare dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce decizie au luat cei doi foști soți
Acum, relația pare a fi una bună, iar Anamaria Prodan are cuvinte frumoase la adresa fostului său soț, unele dintre declarațiile făcute de ea fiind complet neașteptate, în contextul cuvintelor dure pe care le-a folosit la adresa lui Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Laur se gândește cu drag întotdeauna la mine!”

Anamaria Prodan a vorbit despre legătura existentă între ea și fostul său soț, punctând că nimeni nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf mai bine decât o face ea.

Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea, a dormit două ore în dric: „Mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate”
„Probabil și el a stat, s-a gândit, nu i-a adus nimic bun ceea ce s-a întâmplat, decât un copil superb, să îi trăiască, și atât. În rest, eu cunoscându-l pe Laur, îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște pe Laur cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.

Laur se gândește cu drag întotdeauna la mine. Și vrei să spun ceva? Așa direct…Laur pe mine mă va iubi toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine e azi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a declarat Anamaria Prodan la „Fiță cu Adiță”.

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Impresara şi afaceristul şi-au spus „Adio!” după doar o lună de relaţie, dar norocul abia acum urmează să apară în viața Anamariei Prodan.

Celebra prezicătoare Carmen Harra susţine că Anamaria Prodan, care are deja două divorţuri la activ, va întâlni cât de curând și va fi ceva ce îi va marca viața definitiv.

„Este o mare învingătoare, un om extrem de puternic,  o femeia care se naște să aibă forță materială, are energia asta de cifra trei, care este cea mai benefică. Cifra trei sunt oamenii care renasc de o mie de ori din cenușă, este foarte greu să fie învinși, ei reușesc întotdeauna să se ridice la suprafață, din orice circumstanțe. Cifra trei înseamnă simbolul cel mai puternic al echilibrului și al familiei, d-aia are și trei copii”, a spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

„La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a prezis Carmen Harra.