Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui: „Banii impresionează doar femeile leneşe”

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui. Impresara continuă seria atacurilor la adresa soţului ei şi Corinei Caciuc, actuala lui iubită. Vedeta încearcă să treacă peste aceste momente dificile, după ce antrenorul Universităţii Craiova a anunţat divorţul.

06 dec. 2021, 15:47
Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui: „Banii impresionează doar femeile leneşe”
Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui. Impresara și-a făcut un obicei din a trimite mesaje cu subînţeles prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și exprima sentimentele legate de aventura extraconjugală a soțului Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze incendiare. Impresara își anunță răzbunarea: „Va plăti în timp foarte scurt!”

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Ultimul atac al impresarei asupra Corinei Caciuc, femeia de 28 de ani cu care Reghe va avea și un copil, a venit printr-un citat care îi aparține actriței Anne Hathaway.

Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a distribuit Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan. Impresara spune că l-a dat uitării pe antrenorul Universităţii Craiova şi a devenit un caz închis. Pentru ceea ce a făcut, vedeta consideră că tehnicianul nu mai merită respectul nimănui.

Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune TV.


loading...
Partenerii noștri